Förvirrad

Jag är så trött på vissa saker inom "hästvärlden".
Jag är så fundersam och obeslutsam, vilka beslut ska jag ta och hur ska jag göra. Jag är så trött på vissa saker och människor, orkar inte ta skit längre. Det får vara bra nu.
jag menar, Jag vill, men ändå inte.

Åh min sina, du & jag i alla lägen <3



behövde skriva detta

Höstlov

Japp nu är det höstlov. Det första jag inte längtat efter.

Men denna dag var så att min mormor, hennes syster och min lilla syssling hängde med oss ut till stallet.
Lilla sysslingen som heter Moa, red på toppen och på sina. Mest på Toppen. De var så kul att se och det gick jätte bra, ( tycker hon ska tjata på sina föräldrar så de kan köpa honom hehe ). Även min mormor på 80 år hoppade upp på sina och red några varm, haha det var kul. Och även hennes syster.

Efter detta så red jag Mexico till ridhuset och red där, det gick mycket bra och det var skönt att rida i ridhuset för gud vad det började att regna sen. Men dock då jag hade ridit klart var det bäcksvart och jag skulle ju rida hem, såg ingenting i skogen och det var lite läskigt måste jag säga. Men det gick bra men vi båda var sjöblöta när vi kom till stallet.

Imorgon är det träning med Mexico för Sofia igen, det ska bli kul. Det var ettag sen då hon varit på lite ärenden osv. Ska försöka kanske filma lite, men det är lite störigt när man rider tycker jag haha. Men ska försöka.
Undra vad vi ska träna på denna gång. Men som alla andra gånger, kommer jag antagligen fått in mycket i mitt huvud när jag ridit klart!

Sina ska få gå skogsturer och njuta av livet hela veckan, det hon trivs bäst med! :)
Hon förstår verkligen när jag är glad/ledsen, hon finns alltid där <3




Sina <3


RSS 2.0