motivation 0

Jag har verkligen inte haft lust att skriva något här ibloggen.

Fy sjutton vad det är kallt ute -20 står det på termometern nu, herregud!! Det är verkligen dör kallt.
Men jag älskar att rida i snön när det är lös snö och om man har mycket kläder då är det verkligen super mys.
Sina är trött på snön och vill ha vår och så hon kan föda ut sin bebis. :)

Och påtal om annat är det bara 3 veckor kvar i skolan, sen är terminen slut vilket betyder att snart ska jag göra hästskötar examen i vår, fy vad nervöst. Måste klara det! Och det är inte lite man ska kunna heller hehe.
Kan visa upp lite sen vad man ska gå egenom och klara.

Jag har även börjat praktiken igen, vilket är mycket roligt! Jag har varit själv där förra året, men detta år är även Nathalie där med. Kul Kul :) Och jag lovar det är verkligen världens bästa praktik plats, det är lärorikt och man får rida hur mycket som helst. Som i torsdags då vi började, så fick vi höra att det är en lettisk kille som mockar och allting i stallet så vi behövde bara rida rida rida och släppa ut/in hästar :) gillart!

Juste och Munsboro Tom Thumb, B- ponnyn som vi ska sälja är såld nu, och han åker på lördag. Det kommer bli jobbigt och sorgligt men han kommer få det super bra! Vår lilla plutt. Han är så gullig, världens bästa B-ponny. Han är föresten grym på att göra vacker hov som min syster lärt honom, och förr kunde han bära hinkar i munnen osv.. haha åh.

Jag & Sina förra vintern <3


RSS 2.0